Stroomstoring in Helmond

Zijn de stoppen doorgeslagen in uw woning in Helmond? Bij een stroomstoring leveren wij snelle service! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Als u stroomuitval heeft, aarzel dan niet en bel direct naar 0492 - 21 31 05. Wij sturen meteen een elektricien uit Helmond naar u toe om uw stroomstoring te verhelpen!

Stroomstoring verhelpen

Een stroomstoring kan vervelende situaties opleveren. Het kan zijn dat er kortsluiting ontstaat door een defect apparaat, maar het kan ook zijn dat er iets mis is met de elektrotechnische installatie in uw woning. De vermogens van verschillende installaties en apparaten moeten goed verdeeld zijn in de meterkast. Bij overschrijding van het maximale voltage op een groep kunnen problemen ontstaan. Deze problemen resulteren meestal in het uitslaan van de betreffende groep, maar kunnen ook het doorbranden van uw bekabeling tot gevolg hebben. Wij nemen geen risico bij stroomstoringen en zoeken goed de oorzaak van uw stroomstoring voor u uit!

Waarom een elektricien bij een kortsluiting?

Bij een stroomstoring in Helmond of in de omgeving van Helmond doet u er om verschillende redenen goed aan om de hulp in te roepen van een elektricien van FB Services. U kiest voor ons, want:

  • Wij zijn vakkundig en betrouwbaar.
  • Wij worden regelmatig bijgeschoold.
  • Wij zijn vriendelijk en gaan snel te werk.
  • Wij zijn snel te plaatse in Helmond en omstreken.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!