Uw specialist op het gebied van elektrotechniek

FB Services is werkzaam in Helmond en in de buurt van Helmond en is gespecialiseerd in elektrotechniek. Voor alle soorten elektrotechnische installaties en adviezen op maat op het gebied van elektrotechniek zit u bij ons goed. Ook wanneer u last heeft van een stroomstoring in Helmond of omstreken is ons bedrijf 24/7 bereikbaar en komt er op elk tijdstip van de dag (of nacht!) een elektromonteur naar u toe om u te helpen met uw elektrische storing. Kortom: voor elektrotechniek in Helmond schakelt u ons in!

Renovatieprojecten in de elektrotechniek

Wij zijn sterk in renovatieprojecten in de elektrotechniek en eventuele uitbreiding van bestaande installaties. Bij de renovatie van uw appartement of woning nemen wij uw gehele elektrotechnische installatie onder handen. Ook aan deurvideosystemen, inbraak- en brandmeldinstallaties plegen wij onderhoud. Dergelijke systemen zijn belangrijke componenten van uw woning en met ons bedrijf bent u verzekerd van een betrouwbare partner bij de bouw en het onderhoud van deze systemen in Helmond en daarbuiten.

Ventilatiesystemen

Woningen en kantoren moeten voorzien zijn van een goede ventilatie. Wij adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden mechanische systemen ten behoeve van de ventilatie. Of het nu gaat om een centraal- of een individueel systeem, de afzuiging en verversing van lucht moet gebeuren op een professionele manier.

Nu een elektricien inschakelen?

Wilt u meteen de hulp van een professional elektricien uit Helmond inroepen, of heeft u vragen over de mogelijkheden van een mechanisch ventilatiesysteem? Neem contact met ons op. De monteurs van FB Services in Helmond staat voor u klaar!